Boenden

Vi har övernattningsstugor, tältplatser och campingtomter med el. I receptionen finns kiosk, café och livs som bland annat säljer färskt bröd under högsäsongen.

Stugor

Hos oss på Ängby Camping kan ni bo i våra enkla vinterbonade campingstugor som är utrustade med kylskåp och kokplatta. Stugorna har 4 bäddar. Dusch, WC och riktigt kök finner ni i servicehuset. Totalt har vi 40 stugor för uthyrning.

Småhus
10 kvm med 2 våningssängar, kylskåp, kokplatta, lite husgeråd, bord och pallar. Ej vatten.

Loftstuga
15 kvm med sovloft, 4-bäddar. Kylskåp, kokplatta, lite husgeråd, bord och pallar. Ej vatten. Vissa av loftstugorna har kabel-TV.

Husvagn, husbil och tält

Att kunna ta med sig sitt eget hem precis dit man vill åka på semestern är frihet. För er som reser med husvagn, husbil eller tält har vi olika campingtomter att välja på, vissa med el och några med kabel TV. Ängby Camping omges dels av Mälaren och Ängbybadet med bryggor och vattenrutschbana och dels av friluftsområde med joggingspår och insjö. Våra servicehus ligger på behagligt avstånd och här hittar du förutom dusch och toaletter och även tvättstuga. Självklart kan du tömma tanken för din husbil också. Totalt har vi 100 campingplatser.

Campingplatser

Stugor