Välkomna till Ängby Camping

Ängby Camping har en historia sedan 40-talet som vi varsamt har försökt bevara. Känslan är smått nostalgisk med ett boende i små stugor eller med din husvagn/husbil på mindre platser, precis som i äldre tider.

Endast drop-in för tält, huvagnar och husbilar.

Information om campingen

Ängby Camping är en tvåstjärnig familjecamping belägen endast 20 minuter från Stockholm. Klicka för karta och mer information.

Aktiviteter på Ängby

På Ängby friluftsbad finns bryggor, vattenrutschbana och servering. Campingen är omgiven av skog med motionsspår på ena sidan.

Våra priser

Vi har 40 övernattningsstugor samt 100 campingplatser för husvagn, husbil och tält. Vissa har el. Klicka för aktuella priser.

Kosmopolitisk camping. Lugn oas i Stockholm även om trafiken på Blackebergsvägen hörs. Vi åker hit när vi ska till Stockholm. Nu är är vi här för fjärde gången. Vi har hunden med oss. Denna gång har de fräschat upp toaletter och övrig service. Förra gången tog vi en promenad till kungen och Silvia på Drottningholm. Glömde jag säga att vi bor i en stuga.

Gert Martin

Ljungskile

Vi stod här med husvagn. Mycket bra bad med duschar, toaletter och div lekställningar Finns även en handikappramp ner i vattnet. Duschen kostar 10 kr för ca 5 min. En liten spelhall, internetcafe och en liten butik finns. Ca 10 min att gå till Ängby tunnelbana.

Olle N

Ljusdal