Välkomna till Ängby Camping

Vi är en två-stjärnig familjecamping öppen året runt med förmånliga priser. Området omges av Mälaren och Ängbybadet med bryggor och vattenrutschbana.

Läs mer om våra boenden

Information om campingen

Ängby Camping är en tvåstjärnig familjecamping belägen endast 20 minuter från Stockholm. Klicka för karta och mer information.

Aktiviteter på Ängby

På Ängby friluftsbad finns bryggor, vattenrutschbana, minigolf och servering. Campingen är omgiven av skog med motionsspår på ena sidan.

Våra priser

Vi har 45 övernattningsstugor samt 160 campingplatser för husvagn, husbil och tält. Vissa har el och kabel-TV. Klicka för aktuella priser.

Kosmopolitisk camping. Lugn oas i Stockholm även om trafiken på Blackebergsvägen hörs. Vi åker hit när vi ska till Stockholm. Nu är är vi här för fjärde gången. Vi har hunden med oss. Denna gång har de fräschat upp toaletter och övrig service. Förra gången tog vi en promenad till kungen och Silvia på Drottningholm. Glömde jag säga att vi bor i en stuga.

Gert Martin

Ljungskile

Vi stod här med husvagn. Mycket bra bad med duschar, toaletter och div lekställningar Finns även en handikappramp ner i vattnet. Duschen kostar 10 kr för ca 5 min. En liten spelhall, internetcafe och en liten butik finns. Ca 10 min att gå till Ängby tunnelbana.

Olle N

Ljusdal

Ängby Camping